Projecten

Projecten

Hier vindt u een overzicht van de lopende en afgeronde projecten.
slider

Voor afgeronde projecten kunt u in de fotogalerie terecht, daar wordt per auto een overzicht gegeven van de (deel)restauratie. Op moment zijn er verschillende restauratieprojecten onderhanden, waarvan wij de ontwikkelingen kunnen laten zien:

  1. Aston Martin DB2 MK3
  2. Masaratie 3500GT
  3. Een mooie auto


Daarnaast hebben we veel afgeronde projecten waaronder:

  1. Jaguar Mark II Custom Build
  2. Rolls-Royce Corniche - totale restauratie
  3. Jaguar XK 120 No. 670009 - totale restauratie
  4. Alfa Romeo 6C 2500 Sport - totale restauratie
  5. Jaguar van den Plas

Aston Martin DB2 MKIII

Een volledige restauratie van een Aston Martin DB2 MKIII door Radboud Restoration.

Aston Martin DB2 MKIII - Lees verder...

Masaratie 3500GT

Radboud Restoration heeft ook deze mooie Maserati 3500GT gerestaureerd.

Masaratie 3500GT - Lees verder...

Jaguar XK120 660017

De restauratie van de Jaguar XK120 660017 is afgerond en de auto is afgeleverd in Frankrijk. Deze Jaguar XK120 is een van de 240 met een Aluminium body. Het is de 17e rechts gestuurde Jaguar XK120. Deze Jaguar XK120 is de 2e Aluminium Jaguar XK120 welke is gerestaureerd door Radboud Restoration.

Jaguar XK120 660017 - Lees verder...

banners

Rolls Royce Corniche
Rolls
jaguar mkII
jaguar mk2
jaguar xk120
jaguar xk120
aston
aston
maserati
maserati
Alfa6c
alfa6c
jaguar van den plas
jaguar_plas

Aluminiumschadeherstel

Voor het herstellen van Aluminiumschadeherstel bent u bij Radboud Restoration aan het juiste adres. Of het nu gaat om Aluminiumschadeherstel van uw super sportcar of Aluminiumschadeherstel van uw oldtimer. Door de ruime ervaring met Aluminium bewerking en lassen van aluminium kunnen wij vakkundig Aluminiumschadeherstel voor u verzorgen. Hieronder ziet u foto's van Aluminiumschadeherstel welke door ons zijn hersteld.

Aluminiumschadeherstel - Lees verder...

bmw-classic-racer-aluminium-plaatwerk-delen

Voor deze BMW classic racer zijn nieuwe aluminium plaatwerk delen. Deze BMW classic racer is custom made, dus opmaat en naar de wens van de klant gemaakt. Hierbij heeft radboud restoration niet alleen de aluminium plaatwerk delen hand gemaakt maar ook geadviseert in ontwerp en lijnen spel van deze BMW classic racer

bmw-classic-racer-aluminium-plaatwerk-delen - Lees verder...

alfa-romeo-giulia-sprint-1600-nieuw-plaatwerk

Tijdens het restaureren van een alfa romeo giulia sprint bleek dat nieuw plaatwerk moeilijk te verkrijgen was.Bij Radboud Restoration zijn wij ons hier in gaan verdiepen en maken nu op aan vraag nieuw plaatwerk voor de alfa romeo giulia sprint . Reeds uitgewerkt zijn een nieuw plaatwerk gemaakt achterscherm voor de alfa romeo giulia sprint en een nieuwe plaatwerk gemaakt kofferbodem voor de alfa romeo giulia sprint . Bent u op zoek naar andere nieuwe plaatwerk delen voor alfa romeo giulia sprint vraag naar de mogelijkheden. Een nieuw portier , motorkap of kofferklep van aluminium voor gewicht besparing is ook mogelijk voor de alfa romeo giulia sprint

alfa-romeo-giulia-sprint-1600-nieuw-plaatwerk - Lees verder...

This is Sliced Diazo Plone Theme