Herstel van aluminium schade is ons ambacht

Aluminium schadeherstel

Aluminium schadeherstel voor klassieke en nieuwe auto's is ons ambacht geworden

We hebben veel ervaring opgedaan in het restaureren van diverse carrosserieën die door de Italiaanse firma Touring zijn gebouwd.

Recent hebben we gewerkt aan onder andere Maserati 3500GT, Aston Martin DB2 Mk3, Alfa Romeo 6C 2500 Sport en de 9e gebouwde Aluminium Jaguar XK 120.

Door onze jarenlange ervaring met het ambachtelijk bewerken en restaureren van aluminium plaatwerkdelen voor klassieke auto's kunnen wij de schade herstellen zonder dat u achteraf kunt zien waar nu die deuk, vouw of scheur zat.

Onze plaatwerk specialisten werken met ‘ouderwetse’ gereedschappen: veel soorten hamers, knippen, tangen, houten mallen en vooral... hun vakkundige handen en ervaring. Want om een vlakke plaat aluminium om te vormen tot fraai gebolde scherm of motorkap vergt nu eenmaal de nodige kunde. Natuurlijk maken we voor het grotere werk gebruik van gereedschappen als een Engels wiel, zetbanken en voormachine om profielen te walsen. Maar het uiteindelijke passen, meten en afwerken gaat met de hand; met hamers, tangen en veel, heel veel kijken.

Alfa_Romeo_6C_2500_Sport_129.jpg

alfa romeo c6 2500 grill 01.jpg

Net als een schilder die continu naar een model kijkt om het in verf te vatten, zo kijken onze plaatwerkers bij restauratie van aluminium panelen naar voorbeelden om dat ene stuk plaatwerk perfect te laten passen in het geheel van het ontwerp. Een verfstreek kun je snel ongedaan maken; een eenmaal te ver uitgeklopt stuk aluminium plaatwerk niet.

Vertrouw op Radboud Restoration voor het restaureren van aluminium plaatwerk voor uw klassieker. Kom gewoon eens langs om voorbeelden in onze werkplaats te bekijken. Maak dan alstublieft wel vooraf een afspraak, zodat we aandacht aan u kunnen schenken. We leggen graag uit hoe en waarmee we u en uw klassieker professioneel kunnen ondersteunen.

ADRES

Radboud Restoration
Gevestigd op industrieterrein Breekland
Praam 4
1724 BE Oudkarspel

CONTACT

Telefoon: +31 65 34 25 076
E-mail: info@radboudrestoration.nl

facebook-3-512.png

LOCATIE

radboud_kaart.jpg