Onze specialisaties

Onze specialisaties

De specialiteit van Radboud Restoration is het op hoog niveau verrichten van werkzaamheden op het gebied van autoplaatwerkerij.
Thumbnail First

ALUMINIUM SCHADEHERSTEL

Aluminium schadeherstel voor klassieke en nieuwe auto's is onze specialiteit. We repareren en reproduceren de onderdelen uit aluminium zodat de schade niet meer te zien is. Aluminium bewerken is ons ambacht.

Meer informatie

Thumbnail First

BRANDSTOFTANK

Alle klassieke auto’s hebben een exemplaar aan boord: een brandstoftank. Vaak grote, onhandige, roestige, lompe en zware dingen, die vanwege hun afgevulde gewicht erg van invloed zijn op de rijervaring.

Meer informatie

Thumbnail First

HOUTWERK

Veel - vaak Engelse - klassieke auto’s, hebben hout als onderdeel van de constructie, met name vooroorlogse modellen staan erom bekend.

Meer informatie

Thumbnail First

SCHERMEN

Het restaureren van schermen van klassiekers... het is en blijft een nauwkeurig werkje. Vaak zijn geen originele schermen meer te vinden of tegen exorbitant hoge prijzen.

Meer informatie

Thumbnail First

LOUVRES

Of het er nu alleen sportief uitziet of dat het een echte ‘luchtige’ functie heeft: louvres in plaatwerkdelen als motorkap en zijschermen zijn belangrijk in het aanzicht van uw klassieker en oldtimer.

Meer informatie

Het vernieuwen van delen van klassieke automobielen

De werkzaamheden beperken zich niet tot het ‘gewone werk’ maar gaan verder. Onze specialiteit ligt op het vlak van aluminium, rvsstaal, mig- en tiglaswerk en het vertinnen van autodelen. En het maken van allerlei onderdelen in diverse vormen zijn voor ons een uitdaging. Wanneer u een restauratieprobleem heeft met uw oldtimer, neem dan contact met ons op, wij denken met u mee aan een creatieve oplossing.

ADRES

Radboud Restoration
Gevestigd op industrieterrein Breekland
Praam 4
1724 BE Oudkarspel

CONTACT

Telefoon: +31 6 53 42 50 76
E-mail: info@radboudrestoration.nl

Facebook Radboud Restoration   Instagram Radboud Restoration    Linkedin Radboud Restoration

Radboud Restoration is een erkend leerbedrijf bij SBB

LOCATIE

Hier is Radboud Restoration gevestigd